Kalkan Kızıltaş Mevkisinde bulunan 9 adet ahşap villadan biridir. Resimlerde de belirtildiği gibi villalar, üç sıra üç sütun halinde olup bir villa diğer villaların şahane manzarasını kapatmamak suretiyle inşa edilmiştir. Böylece villalar Kalkan’ın muazzam manzarasına sahip olmaktadır.4 kişi kapasiteli villamızın 2 yatak odası ve her odada ebeveyn banyosu mevcuttur.Villamız açık mutfaklı, modern ve kullanım açısından rahat edebileceğiniz imkanları olan lüks ve konforlu bir salona sahiptir.Villamızın özel yüzme havuzunun korunaklı bir şekilde tasarlanması özellikle balayı çiftlerimiz ve muhafazakâr ailelerimizin memnuniyeti için yarar sağlamaktadır.Kapalı garaj mevcuttur.Kalkan, coğrafi yapısı bakımından yamaç üzerine inşa edilmiş bir yerleşim alanıdır. Villamızın havuz bakımı, bahçe bakımı ve çöpler ile villa sahibi ilgilenmektedir.Villalarımıza; ilk gün villaya giriş saati öğleden sonra saat 15:00’dır. Villadan son gün çıkış saati sabah saat 10:00’dır. Bu saatler arasında villamızın genel temizliği yapılmaktadır. Villaya erken saatlerde giriş yapmanız durumunda yardımcı olamayacağımızı belirtmek istiyoruz. Villaya belirtilen saatlerde giriş ve çıkış yapmanızı siz değerli tatilcilerimiz den rica ediyoruz.
Oda Bilgileri:
1. Yatak odası ; 1 adet çift kişilik yatak , elbise dolabı , komodin , makyaj masası , saç kurutma makinası , klima , banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak odası ; 2 adet tek kişilik yatak , elbise dolabı , komodin , makyaj masası , saç kurutma makinası , klima , banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Salon; Oturma grubu , televizyon , uydu alıcısı , ütü , ütü masası , elektrik süpürgesi , klima , yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır.
Mutfak; Modern Amerikan Mutfak , buzdolabı , çamaşır makinası , bulaşık makinası , ankastre fırın , mikrodalga fırın , 4 ' lü ocak , tost makinası , elektrikli su ısıstıcısı , yemek takımı , çatal bıçak seti , tavalar , tencereler , bardaklar bulunmaktadır.
Bahçe ve Havuz; Şezlonglar , pergole , mangal , masa ve sandalyeler bulunmaktadır. Havuz ölçü detayları : Boy : 7,50 mt En : 3,50 mt Derinlik : 1,60 mt.
Not: Bu villamız da depozito ücreti 1000 TL’ dir. Villa çıkışında yapılacak olan kontrollerde herhangi bir zarar / hasar görülmediği takdirde depozito miktarı misafire iade edilecektir.
Sezon | Fiyat | |
---|---|---|
Nisan 2022 (7 Gece) | 01 - 07 | 12,460 ₺ |
Mayıs 2022 (7 Gece) | 08 - 31 | 16,646 ₺ |
Haziran 2022 (7 Gece) | 01 - 12 | 16,646 ₺ |
Haziran 2022 (7 Gece) | 13 - 31 | 25,935 ₺ |
Ağustos 2022 (7 Gece) | 01 - 12 | 25,935 ₺ |
Eylül 2022 (7 Gece) | 13 - 30 | 20,727 ₺ |
Ekim 2022 (7 Gece) | 16,646 ₺ | |
Kasım 2022 (7 Gece) | 11,438 ₺ |
hasan kır -
anlatldığı gibi hergün sabah havuz bakımı yapıldı biz çok memnun kaldık teşekkürler